Friday, 6 January 2012

sayang. im so sorry :(


salam :)

hey semua. hari ni aku sedih sgt. aku baru lepas menangis :'( tadi aku keluaq dgan kaka n cousin aku. aku enjoy sgt, tapi dlam msa tu aku jugak sedih. sedih sebab rndu kan sayang aku ni. lepas aku hang dgn kaka n cousin aku. smpai2 jew rumah. terus kena bising. nak tau sebab apew. sebab orang fitnah aku. dy ckp ini itu tntang aku. aku nanges. sedih sgt. tak sangka orang dengki smpai mcm ni skali dekat aku.

cakap yang bukan bukan tentang aku. lepas semua orang marah aku termasuklah aunty aku, aku terus msuk blik. aku nanges. nanges dlam diam. sumpah aku tak pernah buat apew yg dyorg ckp tntg aku tu 
:( aku msg syg aku. dy rply. tapi aku jadi lemah. aku jadi mkin rndu dkat dy. aku perlukan dy sgt skrg ni. aku nak dy adew dekat dgn aku, lap air mata aku, tapi aku tak boley :(

masa aku tngah nanges tu. aku bukak smua gmbaq dy dgn aku. happy sgt, wlaupon hakikatnya aku msih lagi sedih. tba2 fone aku bunyi. syg aku ckp knpa aku rply lmbat. aku da tdo kew? sayang. mama tak tdow lagi. mama takboley tdow. sory sbb mama tak rply mcg papa. mama sedih sgt syg. tlg bagi mama msa. sori sebab satu hari mama tak msg dgn papa n ta layan papa :( mama mnx map sgt syg. 

ok la. entry smpai sini jew. mood aku : hurm sedih. sedih yg teramat. n miss sgt2 dkat syg aku :(
AKU BUAT ENTRY NI SAMBIL MENANGIS :'(


No comments:

Post a Comment