Thursday, 22 December 2011

Seharian Bersama Dia. Sukanya ♥


Salam n say hey to all member in my blogger. haha. hari ni bersamaan 23.12.2011 aku nak gtaw. yg dunia ni aku punya. why? sbb skrg aku bhgia. bhgia sgt dgn dy. yeah! iloveyou like a love song bebeyh. haha. gila sudah aku hari ni sbb teringatkan 18 haribulan 12 hari tu. haa na tau apa yg berlaku? aku seharian together dgn my sayang n my sweety cousin. hehe. 

Nak tahu kami p mna? ha, mula-mula kami p Pacific. merempit bersama. p tgok cita OMBAK RINDU. mmg tiptop gila beb. syiok oo. haha. jum usha gmbaq kami kat sana. hehe. sori ta segak mcm hampa smua. cousin-cousin aku segak la. aku huduh =,=' haha.

heheh me with him 

my cousin . fauziah asaari.


awex neyh also follow. Amira amin.

haa neyh picture msa kami kat pacific :P. lepas kami semua p pcfic. pkoi 7ptg tu pulak kami bertolak p PESTA PENENG. heheh. enjoy gila beb. happy sngat. yg pling important aku p pesta dgn fmly my boyfiee. gila ka tak gila weh. hahah. slamat ada cousin aku dua rang neyh yg temankan. kalau tak, rasa nya aku tak berani sbb takut kot kat mak dy. ntah la knpa, mmg rasa takut tu dtg sndri. hahahah. gila beb. mcm tak percaya ja kan. haha. apa2 pon best gila.


 masa kat pesta peneng 


k laa. smpai sini jew kot entry kali ni. yg aku taw aku bahagia sekarang neyh. dunia neyh aku yg punya. hahaha. =,=' mmg sah2 aku kena pnyakit dari planet pluto. gila sgt nih. ttaw pasaipa. haha . ok la, thanks tok sapa yg bca entry merapu nih. hope korg enjoy.



No comments:

Post a Comment