Friday, 30 December 2011

my birthday ♥


hey peeps :). semalam bersamaan 29.12 bufday aku laa. hehe :) entry baru2 ni aku ckap aku sedih kan sbb bnyak mslah. tapi tak sangka msa bufday aku, aku happy. org tersayang smua buat aku snyum lebar. ilove it. muah. heheh. na tau tak apa yang diaorg buat?

haa diaorg smbut bufday aku. aku happy sgt :) . spupu aku yg ada kat rumah aku smua bli kek untuk aku. best woo, hehe. tapi rugi la aku tak sempat nak tgkap pic kek tu. apa2 pon thanks to FAUZIAH ASAARI n AMIRA AMIN also yg lain. iloveyou all so much :)

hehee na tahu aku dapat hadiah apa ? my sweet hubby bagi aku PERFUME. waaah like it. thanks eks syang. thanks sgt2 taw. iloveyou. yang buat aku terharu skali dia first time balut hadiah. n hadiah tu untuk aku . wow soo sweet papa. thanks you so much. dy bgi kek jugak kat aku. aku suka kek yg dy bgi. sedap taw. smua fmlii aku mkan. :)

 kek syg aku bgi .

thanks MOHAMAD NADZRIN MAHADI

comei syg saya balut. kan3 ?

aummm. wanginya haha =,='

satu lagi present yg aku dapat ialah dari kaka agkat aku. kaka far. akak thanks taw. adq syg kak. dah lama kan kita berangkat? adq syg kak sgt. thanks ingat bufday adq n bgi adq present ni. adq syg sgt present yg akak bgi ni. thanks a lot. muahh

thanks akak far. iloveyou more n more

muah tok akak far. kak comei mcm DOMO

dikesempatan ni. aku nak ucap thanks to all yg ingat bufday aku. aku syg korg suma. thanks sgt2 fmly , my hubby , my cousin n kaka syg. iloveyou all. hehe muah 

No comments:

Post a Comment