Tuesday, 11 October 2011

yeyeee dah dapat ♥

assalamualaikum semua mmber2 kad blog emah neyh :)
haa , hari neyh aku happy sgt taw dak , knpe ekss ? haa sbb apa yg aku idam idam kan slama neyhh dah dapat , ha msty korg pown excited nak tahu apew yg aku dapat kan , haa , aku dapat camera . nak tau cmra apew ? haa camera CANON , eeee best gila lahh kan :) . aku suka sngat cmra CANON neyhh , wlaupown ta bpew nak high class , tpy cukup lahh kan , nak yg mewah mewah lgy , tggu dah kjew la kan :) eheheh

camera neyhh aku bli share dgn abang aku , almaklumlah , aku kan skolah lgy , mnew lah nak adew duet beribu tok bli cmra cmnih kan , ehheeh , so kena lah share , eee kalau jady aku punya sorg sorg poown best jgak kan , aku nak usung jew p mrata tmpat , HAHAH , boley snap snap dgn kwan2 aku , haa yg plg best boley snap dgn MOHD NADZRIN MAHADI ,

hahah , tringad blik dulu , msa mula mula aku cple dgn dy neyh kan , hahahah hampehh , malu gila miaw bila nak snap snap , hahahahah lawak gila kod , tpy skrang dah ok , aku ajak snap , ha tak mlawan n tak gadoh nak tutup muka dah , hehehe :D . samseng noh aku dok kata kad dy , takpa la , aku bukannya kutuq poown , aku ckp bnda yg betoll , dalam yg dy takmaw tgkap gmbaq too lah muka dy lgy sweet taw dak , ahahah , suka snyum smpay ke tlinga , neyh buad aku lgy SAYANG kad dy taw dakk , hahahah ,

opsss , dah tekeluaq topic lah plakk , hahaha balik kad cmra canon , hheheh , mula mula aku engad nak bli jew nikon tpy rmay ckp , canon lgy elok , sooo aku pown bli jewlah , lgy pown cmra neyh abg aku yg plihh , aku bab2 neyhhh takpandai , hahahah , yg aku taw guna jew, haaa nnty aku upload gmbaq yg dah aku tangkap nah , heheheh , skunk jum tgok cmra canon aku neyh model apew :)

haa , cmra canon neyh lah yg menjadi pilihan abg aku , hehehe ,
okey tak cmra neyhh , ntah lah , jnjy leh KRIK KRIK , hahaha . aku law jmpa
cmra cap udang skali poown aku tak kesah , haha jnjy dpat pose , heheh gilaa toy lah .

ok lahh , takat sini jewlah entry aku hary neyh , aku dah penad lah , mandy pown tak lgy neyhh , hhehheeh , tpy aku wange lagy en en en ? korang tak bau busuk pown kan , ? hahahah :) bye sayang sayang ku ♥ . muaxhh , heheh

to my ANJE NADZRIN , I LOVE SO MUCH sayang :)

No comments:

Post a Comment