Wednesday, 5 October 2011

♥♥ i LOVE my HUBBY ♥♥

 
assalamualaikum dan salam blogger :)
okey , hari neyh aku nak ckp pasal sayang . aku neyh dah syg sgt kad mmat sorg neyh , bila aku gadoh dgn dy , eeee rasa sedeyh gila lah , rasa nak nanges poas poas , nak jerit koad koad , nak baling semua benda , hhehehe , bak kata strees gila lah , mcm org dah kena pnyakid sawan babi , hahaha :)

nak tau dy sapa ? msty lah pkwe aku , buah hati aku , jntong aku , hdop aku , haha n apa lagy ehh ? hah mcm mcm lah kan , aku rasa hdop aku neyh happy sangat bila dgn dy ,  hahaha bahagia gila lahh , smpai taktaw nak ckp cmna , dy ada bila aku sedeh  , bila aku menanges, bila aku senyum , bila aku ketawa n mnx mnx bila bila lgy lah yg akan dtg , hehehe :) hdop aku ceria sangat sekarang neyh , aku hope , aku kekal lah dgn dy .

walaupown dy tak sehensem boy boy org laen , aku bersyukur cos dpat knal dgn dy , dy neyh baek lah :) kalau kmi gadoh poow kan , msty tak lama punya , takboleh lah gadoh lama lama dgn dy , rasa tak  aman ja hdop aku neyh , GELISAH , hahahaha wahh gitoo , jiwang noh aku , gila btoy :P . hahaha , hari ahad ritoo aku pkenduri dgn dy , best oowhh , heheh :) best lah sbb dpat jumpa dy , lama jugak la kan aku tak jumpa dy , so bila dah jumpa , ha syook la kan , MISS dy smpai nak maty weyhh :) 

nadzrin , ILOVEYOUSOOMUCH :) only you can make me happy n laugh 

  all 

No comments:

Post a Comment