Saturday, 8 October 2011

bestt oo :)


assalamualaikum to mmber in my blogger :) , hari neyhh im very happy , bcoz , aku jumpa dgn boyfiee aku , heheh miss dy laa , seminggu sekali ja kami jumpa :( , so bila tdy dpat jumpa dy , pergggghhh . happy gila aku :) suka sanad sanad tgok dy , hahahah . comey mcm ANGRY BIRD , hahaha samseng . heheh :) . tdy kan abeh abeh tusyen BM trus aku kuaq nun dy p tgok wayang , bestt oo , cita AL HIJJAB , makk aii seram derr , wayang to start pkoi 11.30 , tpy aku smpai pacific pkoy 12 , hentam jelah , masuk jugak lah walaupun dah lmbat setengah jam . hahaha . aku bukan p nun dy ja , ada lgy mmber aku dua org , dpa cple , sweet ohh depa uh , sporting , best dpat kuaq nun dpa skali tdy , 

tpy , tdy dyorg tak join cita al hijjab dgn aku n boyfiee aku lah , depa nak tgok cita lawak , alaaa cita MR BEAN uh , hehehe :) . depa ckp cita too best , hahah apa apa poown AL HIJJAB lgyy best , hehe seram , nak taw dak , masa aku mula mula masuk an , tba tba kuaq hantu , tekejud arr aku , hahah , dan dan ajak boyfiee aku blik , hahaha takmaw tgok , heheh takod ceqq oii :) . tpy dy tak bgy aku blik , hahah :) samseng noh dy . hahaha

pas abeh tgok wayang too an , mmber aku uh tak habeh lagy cita MR BEAN dpa too , kmi pown ronda ronda laa tgokk brg brg kad sitoo , aku nmpak lah karton ANGRY BIRD yg tgah hot skrang neyh kan , aku pown nak bli kad dy , aku ckp peluk lah dy mlam mlam , dy jdy pgganty hdop aku msa waktu malam , sbb mlam mlm aku mna boleh tman dy tdor kan kan kan ? hahaha .

heheh na tgok dak gmbaq kami ? 
heheheh nak nak nak ? ha guling guling lah mouse too p bwah , tgok gmbaq kmi yg tak bapa nak best uh , heheheh :) 


hahaha neyh la boyfiee aku , gediq noh dy :) hehehe  . pa I LOVE YOU sayang :)


hehhehe neyhh poown busuk aku jugak , cntik dak bju dy , saya yg bgy . heheheh :)


heheh , neyh aku , huduh noh , hahaah :)


hehehe aku suka gmbaq neyhh , tpy muka aku nmpak gemuk gila , so aku crop lah , haha :)


heheh haa tgokk serasi dak kami ? hehe .hari neyh kami plan bju wana sama , kuning , dua dua design PADINI  :)


heheh lawak lah gmbaq neyh . muka aku plek lah , tpy tak kyra suka jugak , hahaha


ha neyh la mmber aku yg kuaq skali aku rini :)
yg awex uh nama TIQAH , yg laki uh nama ADEX :)

emahalang
tiqahadex

haa takaq neyh ja kod entry aku , tak larad nak tulis da la , penad jalan jalan nun dy hari neyh :) hehehh
nak mcg dgn dy dah neyhh , heheh . to my PAPA , ILOVEYOUSAYANG .

No comments:

Post a Comment