Wednesday, 8 February 2012

♥♥ 6.02.2012 ♥♥ i'm HAPPY


hey peeps. rndu u all lah. lama tak buat entry kan. sori eh sayang sayang ku. malas lah yunq. hehe

Tgok tajuk entry aku tuh. Best dak? Hahaha apa yang bestnya noh? Tajuk besa ja pown. Alahai. Hahaha nak tau knpa aku happy sgt? Sebab aku dapat jumpa buah hati pengarang jantung aku isnin baru-baru neh. Disamping tu jugak, aku jumpa my bestiee. Haa mmg best la kan. Rndu gila babi punya kat depa. Sayang sikit :* muah haa. I love you sayang-sayangku 

Nak tau dak kami p mana? Ha mula-mula kami p sunway lagoon. hahah gila p sunway lagoon kat KL nuh, mula-mula p Sunway, beli baju, makan-makan. Lepas tu tgok wayang. Sumpahan Kum Kum. Best jugak lakan. Hehhe lepas tu p Pacific pulak. P makan Pizzahut. Best ouhh. Bil makan smua RM103 rnggit yew. Amacam? Sempoi dak? hahaha gila-gila punya. Lepas makan p beli kasut sat. Nthen balek. Tak larat dah nak jalan. Penat =,=''

K la. Entry sampai sini ja nah. Penat nak tulih pnjang2. K la bye. Salam peeps 

Tuesday, 31 January 2012

Miss You


Salam My Peeps :)

Hey semua, sorry lama tak tulis entry baru. Malas la nak hadap lappie neyh. Bosan :P.

Oleh kerna hari ini aku bosan sangat, maka tercipta lah idea tok buat entry baru pagi2 buta neh. Gila dah aku nih. Meluahkan perasaan pagi2 buta cmni. Kepada sapa2 yang sudi baca. Thanks nah :) sayang hampa. kikiii. Oke aku nak bagi tau, aku rindu dia. Sapa diaa? Dia Mohamad Nadzrin Bin Mahadi. Lama tak tengok dia. Miss tahap babun dah ni. Bila nak balik sini sayang oii? Balik lah cepat skit nah. Cek rinnduuuu :) 

Hari-hari messages pown rinnndu lagi. kiki :) k la. Entry sampai sini ja nah. Ok Bai. Muah